WordPress Workshop WebCoast 2014

Idag är jag på Lindholmen Science Park i Göteborg. Är på en deltagardriven knytkonferens som pågår i dagarna tre. Första dagen innehåller fyra tunga spår inom kommunikation. Jag gick publicistspåret och fick en rejäl duvning i möjligheterna med WordPress. Det verktyg och plattform som bland annat Riksantikvarieämbetet har för sin webb. Om du sysslar med SEO (sökmotorsoptimering) – och det gör du förr eller senare – så ladda ner youst plug-in.

WebCoast 2014 håller alltså till på nybyggda Lindholmen Science Park som har genomgått en skön gentrifiering. Det gamla hamnområdet sjuder av kreativitet och högteknologiskt liv. Antar jag. Det lokala panget, hotellet Radisson Blu Riverside, är ju omtalat för sin bar Cuckoos Nest som är skapat av Stylt Trampoli.

Att bygga ett livfullt område som får folk att trivas och kunskap att frodas är viktigt. En rumslig konst i sig – lagom stora ytor och aptitlig spektakulär arkitektur. Det är en del av en växande placemaking, culture planning och location-bejakande industri. Bra där! Give me more!

Bloggar i #Blogg100 även idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s