Which real Star Wars character are you?

imaginary-projection

Sitter på Bromma. Är färdig med tvådagarsgiget Transmedia Hi-Tempo Hackathon.  Ett hektiskt evenemang som började igår morse med att två regissörer presenterade sina pågående projekt och tillika kommande dokumentärfilmer på Debaser Hornstull. Båda projekten har trailers som kommer att visas under Tempofestivalen. Vi byte location efter halva dagen och fortsatte hacket på SOP46s lokaler på Regeringsgatan. Vår uppgift var att skapa transmedia som fungerar som egna interaktiva berättelser men ändå i någon slags relation till filmerna.

Efter en snabb uppdelning i grupperna pratade vi om olika metoder som vi kunde använda för att lösa uppgiften. Vi pratade i ungefär tre minuter sen valde vi en enklare variant av Appreciative Inquiry och 4D. Sen körde vi på till tio på kvällen och gjorde sedan allt klart idag.

Hur blev resultatet då? I min grupp jobbade vi med en film som heter Imaginary Country. Vårt transmediala bidrag börjar med tre moraliska frågor där utgångspunkten är Star Wars men slutar någon helt annanstans. Sidan är optimerad för smartphones och padddor. Kolla: bit.ly/imaginarycountry
Länken kanske bara fungerar under Tempofestivalen 2014. #Blogg100

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s